Om Udlandspraktik

2. april 2012 åbnede udlandspraktik.kfs.dk for besøgende. Vi er en praktikportal for studerende, der drømmer om at komme ud at rejse i forbindelse med studiet og gerne vil kombinere en praktikperiode med en opgave med et missionalt og diakonalt fokus. Portalen udbydes af kristne missionsorganisationer i samarbejde med Kristeligt Forbund for Studerende (KFS).

Vi ønsker at henvende os både til studerende, der er i gang med en praktisk uddannelse som f.eks. tømrer, og folk der er i gang med en videregående boglig uddannelse.

Portalens formål er at give den studerende et overblik over opslåede praktikstillinger, hjælp og vejledning til planlægning og legatansøgning, samt mulighed for at komme i kontakt med relevante missionsorganisationer. Du kan desuden realisere din egen praktikidé ved at tage kontakt til en organisation, og høre om de vil samarbejde om dit projekt.

På udlandpraktik.kfs.dk kan du læse mere om de forskellige organisationer. Desuden kan du blive inspireret ved at læse om andres oplevelser, og del gerne ud af dine erfaringer og oplevelser ved at sende en mail til KFS' udvalg for international mission på udlandspraktik [at] kfs.dk. Og endelig: Husk at tilmelde dig vores mailingliste. God tur!

 

Drupal Website: Morten Najbjerg  |  Login