Aktuelle praktikopslag fra denne organisation

Kontakt organisationen

3 + 16 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.

Impact

Foto: (C)Martin Gravgaard

“Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn’t do than by the ones you did do. So throw off the bowlines, sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.” Mark Twain

Skal jeg gøre det?
Drømmer du om en praktik i udlandet?  
I Impact oplever vi desværre, at mange ikke får realiseret drømmen, fordi det virker uoverskueligt at sætte livet i Danmark på stand-by eller gå i gang med alle de praktiske og faglige overvejelser. Hvor skal jeg tage hen, vil mit studie godkende praktikken, og kan praktikpladsen indfri mine forventninger?

Ta’ det første skridt
Måske en sparingspartner kan hjælpe dig med at konkretisere dine planer? Måske din studievejleder eller en ven, der tidligere har rejst ud, kan hjælpe? Du kan også skrive til os og fortælle os lidt om dine planer. Det er uforpligtende, og kan vi ikke hjælpe, kan vi måske guide dig videre i din proces. Vi kan også sætte dig i kontakt med tidligere udlandspraktikanter, der har rejst gennem Impact.

Hvem kan rejse ud?
Siden 1994 har vi sendt ca. 650 unge til udlandet, og vi kan måske også hjælpe dig. Vi har specialiseret os i arbejdsophold for volontører, praktikanter, færdiguddannede og folk der ønsker et break i studierne. Vi formidler ca. 10-15 praktikophold årligt og har især erfaring med pædagog- og socialrådgiverstuderende samt universitetsstuderende fra de samfundsvidenskabelige uddannelser, men også andre studieretninger.

Aftale og vejleder
Når du har søgt en praktikplads hos Impact, laver vi en praktikaftale mellem dig, dit studiested og projektet derude, som vi har kontakt til. I denne aftale vil det både fremgår, hvem du får som engelsktalende vejleder, indholdet af praktikken og de praktiske ting omkring hvor du skal bo. Hermed har du mulighed for at overskue hele praktikkens forløb og indhold, inden du sætter dig ombord i flyet.


Hvor, hvornår og hvad koster det?
Impact er et volontør- og praktikprogram under den internationale kirkelige børneorganisation Viva. Det betyder at vi har kontakter i mange lande.  Vi har især praktikker i Honduras, Nicaragua, Bangladesh og Filippinerne. Folk rejser typisk ud i januar eller august for 3-6 måneder. Et praktikophold i udlandet i 5-6 mdr. vil ca. koste 27-37.000 kr., og vi hjælper dig med at søge legater.

Hvordan kommer jeg af sted?

  1. Ring eller helle [at] impact.co.dk (e-mail) os og fortæl lidt om dine tanker
  2. Udfyld et ansøgningsskeme og du indkaldes til en samtale om mulighederne
  3. Der laves en skriftlig praktikaftale mellem dig, dit studiested og den praktikplads i udlandet.
  4. Du deltager i et forberedende forløb enten i januar eller august, hvorefter du rejser.


Skriv til mig og hør mere om mulighederne
Helle Gundersen - Volontør & Projektkoordinator

Viva Danmark & Impact
Klosterport 34, 3. sal
8000 Aarhus C
tlf. 4023 1942
Email: helle [at] impact.co.dk
Web: http://www.viva.dk/impact/

Drupal Website: Morten Najbjerg  |  Login