Kontakt organisationen

16 + 1 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.

Sømandsmissionen

Studerende med tilknytning til KFS har mulighed for at søge støtte hos Sømandsmissionen ved kortere praktik- eller studieophold  i Grønland. Støtten gives i form af gratis ophold på et eller flere af sømandshjemmene. Der gives ikke kontant støtte, og der kan heller ikke søges støtte til rejse- eller forsikringsudgifter. 

Sømandsmissionen har tre Sømandshjem i Grønland. I Nuuk, Sisimiut og Aasiaat. Studerende kan søge om gratis ophold på disse Sømandshjem, som fungerer som klassiske hoteller. Der serveres morgen- middag- og aftensmad. Der vil være mulighed for tøjvask og der er adgang til internet. Personalet på de tre Sømandshjem er stedkendt i Grønland, og de har et stort lokalt kendskab, hvilket studerende er velkommen til at benytte sig af. 

Sømandsmissionen vil bede den studerende om modydelse i form af en rapport om studie/praktikopholdet, som (efter personlig aftale med den studerende) kan benyttes i interne og eksterne medier. Ligeledes vil Sømandsmissionen bede om (efter personlig aftale med den studerende) personligt oplæg til Årsmødet eller andre relevante steder i Sømandsmissionens regi. Ligeledes vil Sømandsmission også bede om et interview ved vores egen journalist, mhp artikel til vores bagland.

Ansøgningen skal sendes til administrationschef Jens Vindum. 

Der skal vedlægges referencer til KFS og kontaktperson fra studiet.

Jens Vindum

Administrationschef

Havnepladsen 1, DK-7100 Vejle

Tlf.: +45 3393 2543

Mobil: +45 6133 8392

jv [at] somandsmissionen.dk

Drupal Website: Morten Najbjerg  |  Login